Aneb Malý vánoční bonus :)

 

I stalo se kdysi v Olomouci, že se naše caminovská parta v obsazení téměř kompletním opět sešla. Z části proto, že se nám už stýskalo, hlavně ale kvůli návštěvě Českého rozhlasu Olomouc, kam si nás pozvali na pokec. Ani se neptejte, jak se to stalo. To prostě kamarád má známou a kamarád chtěl, aby kamarádka (čili já) byla slavná, tak mě té známé prásknul. A příležitost podívat se, jak to vypadá v rádiu byla lákavá... :)

Tak jsme se sešli s Ondrou a Šimonem (Lenku na poslední chvíli odvolaly závažné pracovní povinnosti a neschopnost bilokace či aspoň přemisťování se), strávili pár hodin nářkem nad nedostatečností našich vyjadřovacích schopností, pak divadýlkem, kdy jsem hrála maminku, co přesvědčuje synáčky, že do toho rádia opravdu musí, když už tu jsou a že je tam nikdo neukousne a pak to přišlo. Natáčení pořadu, kde všichni tři úžasně koktáme, skáčeme od jednoho tématu ke druhému a čím víc se snažíme, abychom zněli nenuceně, tím víc strojově působíme :D Teda aspoň mě to tak připadalo a připadá... třeba jsem jenom zbytečně sebekritická a někomu se to bude i líbit, snaha vyjadřovat se smysluplně tam byla :D Nicméně jsme se rozvášnili a rozpovídali natolik, že jsme zabrali celé dva díly pořadu Host na cestách (jedná se přesně o ten typ pořadu, který bych sama od sebe nikdy neposlouchala... leda, že bych tam účinkovala já či moji známí :D ). První byl vpuštěn do éteru 23.12., druhý čeká premiéra zítra v jedenáct hodin dopoledne.

Takže tímto vás zvu k poslechu a doufám, že se budete bavit stejně, jak my, když jsme tam seděli, hleděli na sebe a telepaticky si sdělovali, kdože bude ten nejreprezentativnější mluvčí... a nemohli uvěřit tomu, že budeme opravdu až tak slavní :D

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3539949

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3541801